Over ons

Kimberly R.

onze missie

Wij zijn een meesterbedrijf in monumenten-, gevel- en gebouwenreiniging en kennen door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche de belangrijkste onderdelen van een professioneel gerund schoonmaakbedrijf. We nemen de tijd om onze medewerkers te stimuleren met persoonlijke en individuele training en ondersteunen hen op alle gebieden van de reiniging van gebouwen, zoals hygiënetechnologie en oppervlakte- en machinekennis. Als verantwoordelijke persoonlijkheden ondersteunen onze medewerkers ons en werken volgens het motto "Reinheid komt uit het hart". Onze hoogste prioriteit is kwaliteitsbewustzijn op alle niveaus. Om deze kwaliteitseisen te kunnen bieden, stellen wij als meesterbedrijf voortdurend onze strategieën en processen in vraag om de beste service te kunnen bieden.

Schoonmaak bedrijf dat glazen gevels schoonmaakt

 

Onze visie
Wij van Clean Glasgevel schoonmaakservice uit Innsbruck in Nederland zijn ervan overtuigd dat hygiëne en netheid essentiële onderdelen zijn van een gezond leven. Daarom hebben we ons motto “Reinheid komt uit het hart” tot doel gemaakt. Onze visie is om Nederland – het hart van de Alpen – puur en schoon te houden. We proberen onze verplichtingen niet te benadrukken door middel van innovatieve ontwikkelingen, maar om ze te vervullen door middel van sociale en economische prestaties. Als bewuste organisatie willen we daarom graag het DIN EN ISO 14001-certificaat behalen voor ons milieubeheer.

Respect & Waardering


Als moderne en open organisatie vertrouwen we op wederzijds respect en gelijke behandeling van medewerkers. We hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers en accepteren verschillende perspectieven en meningen.

Vertrouwen en gemeenschap


Een gezonde werksfeer en persoonlijke relaties zijn voor ons erg belangrijk.
We bevorderen teamwork en solidariteit tussen het bedrijf en de familie.