Onze diensten

Wij reinigen werkelijk alles in en om uw bedrijfspand. Van de prullenbakken op uw kantoor, tot aan de bruggen in uw werkplaats. Bekijk hier de mogelijkheden.

Gevelreiniging

Zorg dat uw bedrijfspand of kantoor uw visitekaartje is en laat uw gevel reinigen. Wij verwijderen alle soorten aanslag en vervuiling op uw bedrijfsgevel. Van algen en roet tot hardnekkige schimmels en graffiti.

Meer over gevelreiniging

Glasbewassing

Bij gevelreiniging hoort kwalitatieve glasbewassing. Onze glazenwassers reinigen ramen en kozijnen tot op grote hoogte en op bijzondere locaties. Hierbij gebruiken wij verschillende technieken en apparaten.

Meer over glasbewassing

Schoonmaakonderhoud

Haak ons aan voor uw algemeen schoonmaakonderhoud binnen uw bedrijf. Van maandelijkse schoonmaak tot het overnemen van de facilitaire dienstverlening, wij bieden u alles wat u nodig heeft.

Zonnepanelen reinigen

Elke twee tot drie jaar de zonnepanelen van uw kantoor of bedrijfspand laten reinigen zorgt voor optimaal rendement en vermindert de slijtage. Onze professionals van Clean Glas & Gevel verzorgen dit graag voor u.

Bouwschoonmaak

Als de bouw van een nieuwbouw of renovatie project ten einde is, worden de panden meestal bezemschoon opgeleverd. Na een bouwschoonmaak is het pand echter ook daadwerkelijk gebruiksklaar!

Meer over bouwschoonmaak

Kom vandaag nog in contact

Vraag nu nog een offerte aan door ons te bellen of te mailen.

C L E A N

Volg Clean Glas en Gevel op Social Media: