Wat is glasbewassing?

Glasbewassing is eigenlijk niets anders dan het wassen van ramen voor bedrijfspanden, kantoren en winkels. Schone ramen zijn het visitekaartje voor uw klanten! Glasbewassing is dan ook een vak, wat uitgevoerd wordt door specialisten.

 

Behalve dat de ramen gewassen worden, worden ook de kozijnen schoongemaakt. Beide zijn belangrijk voor de staat van onderhoud van uw pand. Het is dus van groot belang om uw ramen regelmatig en grondig te laten wassen. Op die manier verzorgt en onderhoudt u uw visitekaartje!

Glasbewassing Genemuiden Zwolle

Soorten glasbewassing

Een van de redenen waarom het verstandig is om een specialist in te huren voor voor het laten wassen van uw ramen is omdat wij tot op grote hoogte kunnen werken. Voor elk pand hebben wij de juiste mogelijkheid om ervoor te zorgen dat uw ramen weer stralen.

Ladders

Bevindt uw kantoor of winkel zich op de begane grond of op de eerste etage? Dan kunnen wij uw ramen vaak al bereiken met een ladder. Op deze manier kunnen wij snel en efficiënt uw ramen wassen.

Met de telescoop

Heeft u hele hoge ramen of ligt u kantoor op een hogere etage? Dan kunnen wij gebruik maken van de telescoop. Op die manier kunnen wij een hogere hoogte bereiken dan met alleen de ladder.

Hoogwerkers

Ook als uw bedrijfspand hoog is of uw kantoor op grote hoogte ligt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van hoogwerkers kunnen wij er namelijk voor zorgen dat wij tot in grote hoogte de glasbewassing voor u kunnen verzorgen.

Glasbewassing Zwolle

De kosten van glasbewassing

Zoals u waarschijnlijk al vermoed, kunnen wij geen standaard prijs geven voor onze glasbewassing diensten. Het hangt af van het aantal en de grootte van de ramen die we moeten wassen, of alleen de buitenkant of ook de binnenkant gewassen moet worden en hoe toegankelijk de ramen zijn. Deze drie factoren spelen alle drie een belangrijke rol in de kosten van glasbewassing en daarom maken wij graag en vrijblijvend voor u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verassingen achteraf.

Offerte aanvragen

Het aanbod van Clean Glas & Gevel

In principe bieden wij glasbewassing aan in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Genemuiden en daarmee ligt onze focus ook op de regio’s Lelystad, Hardewijk Enschede, Putten en Zwolle. Naast glasbewassing bieden wij ook gevelreiniging aan van uw kantoorpand. Bovendien verzorgen wij specifieke diensten opleveringsschoonmaak en het reinigen van zonnepanelen.

Vraag vandaag nog een offerte voor glasbewassing aan!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door ons te bellen of te mailen.

Clean Glas & Gevel specialisten

Volg ons op Social Media: