Clean Glas & Gevel - uw partner in Zwolle!

Heeft u een bedrijfspand, kantoor of winkel in Zwolle? Dan wilt u toch ook dat dit deze straalt? Uw pand is namelijk uw visitekaartje voor uw (potentiële) klanten. Door gevelreiniging van Clean Glas & Gevel zorgen wij ervoor dat de gevel van uw pand weer straalt!

Gevelreiniging Zwolle

Waar op te letten bij gevelreiniging?

Bent u van plan om uw gevel te laten reinigingen? Dan gaan wij eerst een analyse maken van de vervuiling. Er bestaan namelijk vele verschillende soorten vervuiling en niet elk bedrijfspand of winkel is hetzelfde. Daarom onderzoeken wij het eerst uw gevel op de volgende punten:

Type vervuiling

Er zijn verschillende soorten vervuiling. Bovendien is de kans groot dat uw bedrijfspand met meer dan één soort vervuiling te maken heeft. Een vervuilde gevel kan zijn ontstaan door de omgeving, denk aan algen, schimmels en roet. Maar er kan ook spraken zijn van directe vervuiling zoals oude verflagen en graffiti. Weer een ander type vervuiling zie je bij de oplevering van nieuwbouwprojecten, daar kan er spaken zijn van een cementsluier.

Om goed te kunnen inschatten wat de mogelijkheden van gevelreiniging zijn, moeten we het eerst bekijken van welke type(n) vervuiling er sprake is.

Materiaal van de gevel

Elke gevel is uniek; gevels kunnen van vele verschillende materialen gemaakt worden en per gevel zijn meestal ook meerdere materialen gebruikt. De meest voorkomende materialen zijn bakstenen, metalen platen en kunststof platen. Elke ondergrond dient apart te bekeken worden voor om de beste reinigingsmethode te bepalen.

 

Ook de leeftijd van het gebouw en de conditie speelt een rol. Staat er bijvoorbeeld altijd de zon of juist veel regen? Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen is het dus van belang dat wij een goed beeld hebben bij de ondergrond van uw pand.

Niveau van schoon

Net zoals er vele soorten vervuiling zijn, zijn er dus ook vele verschillende ondergronden. Deze combinatie leidt ertoe dat elke gevelreiniging anders is. Een derde factor die bij het schoonmaken van de gevel van belang is, is de mate van reiniging. Wat is er mogelijk? Kan al het vuil worden weggehaald zonder de ondergrond te beschadigen? En hoe ver wilt u dat we gaan?

 

Voorafgaand aan de offerte en aan de opdracht, zullen wij een inschatting maken van het te behalen resultaat. Aan de hand hiervan kunnen wij met u overleggen over de mate van reiniging van het gebouw.

Clean Glas & Gevel actief in heel Nederland

Clean Glas & Gevel is gevestigd in Genemuiden in Overijssel, maar actief in heel Nederland. Zwolle, Lelystad, Harderwijk, Meppel, Emmen en Putten is ons focus gebied.

Soorten reiniging

Er zijn verschillende soorten van gevelreiniging. Afhankelijk van het soort en mate van vervuiling en de ondergrond van uw bedrijfspand, zullen wij bepalen welke reiniging het beste bij uw pand past. Wij kunnen de volgende technieken toepassen: stoomreinigen, chemische reiniging en zandstralen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw buitenmuren direct te laten impregneren, wat een positief en duurzaam effect heeft op levensduur van uw bedrijfspand. Wij komen graag bij u langs in Zwolle om u hierover te adviseren.

Kosten van gevelreiniging in Zwolle

Het soort vervuiling, de mate vervuiling en de ondergrond maken dat elke gevelreinigingsklus maatwerk is. Daarom kunnen wij ook geen kant-en-klare m2 prijs  voor gevelreiniging geven. Wij maken voor iedereen een persoonlijke offerte, gebaseerd op:

  • Het soort vervuiling en de mate van vervuiling
  • De ondergrond van de gevel
  • De mogelijke en gewenste reinigingsdiepte
  • De gebruikte techniek
  • De oppervlakte van het pand
  • De toegankelijkheid van het pand
Zwolle gevelreiniging in Overijssel

Als u contact met ons opneemt of een offerte bij ons aanvraagt, dan zullen we deze factoren met u bespreken om u een zo passend mogelijke offerte te geven.

Kom vandaag nog in contact

Vraag nu nog een offerte gevelreiniging van uw bedrijfspand, kantoor of winkel in Zwolle aan door ons te bellen of te mailen.

Clean Glas & Gevel

Volg ons op Social Media: