Gevelreiniging in Putten - uw partner!

Heeft u een kantoor, winkel of bedrijfspand in Putten? Dan weet u hoe belangrijk het uiterlijk hiervan voor de uitstraling van uw bedrijf is. Het is het eerste wat uw (potentiële) klanten en zakelijke partners zien als ze bij u langskomen. En door de gevelreiniging van Clean Glas & Gevel zorgen wij ervoor dat de gevel van uw pand weer straalt!

Gevelreiniging Putten

Wat is belangrijk bij gevelreiniging?

Als u van plan bent om uw gevel te laten reinigen dan is het belangrijk om eerst een vrijblijvende analyse door ons te laten maken. Wij komen hiervoor graag bij u langs in Putten en kijken hierbij naar het soort en de mate van vervuiling op uw pand. Om u van een passende offerte te kunnen voorzien, kijken wij naar de volgende punten:

Soort van vervuiling

Vervuiling he je in verschillende soorten. Bovendien grote kans dat we op uw bedrijfspand meer dan één soort vervuiling aantreffen. Deze vervuiling kan door de omgeving zijn ontstaan bijvoorbeeld roet, algen of schimmels. Er kan echter ook spraken zijn van directe vervuiling op uw gevel zoals graffiti en oude verf. Dit geldt niet alleen voor reeds bestaande gebouwen, het geldt ook voor nieuwbouw. Bij nieuwe projecten kan er bijvoorbeeld sprake zijn van bouwvuil of cementsluier, hiervoor is een bouwschoonmaak uitermate geschikt. Om bij bestaande bouw goed te kunnen inschatten wat de mogelijkheden van gevelreiniging zijn, moeten we een bepalen van welke soort(en) vervuiling er sprake is

Materiaal van de gevel

Gevels kunnen bestaan uit verschillende soorten materialen en de meeste gevels bestaan ook uit meerdere soorten materialen. Vaak wordt er baksteen, metaal of kunststof gebruikt. Elk materiaal moet apart bekeken worden om de meest geschikte reinigingsmethode te bepalen.

Behalve de materiaalkeuze speelt ook de leeftijd van het gebouw en de staat waarin het verkeerd een belangrijke rol. Heeft het bijvoorbeeld erg te lijden onder de verschillende weersomstandigheden? Voordat wij u een offerte kunnen sturen is het dus belangrijk dat wij een goed beeld hebben bij het materiaal en de staat van uw bedrijfspand.

Niveau van schoon

De derde factor die een rol speelt bij gevelreiniging is de mate van reiniging. Deze hangt ook samen met het soort vervuiling en het materiaal waaruit de gevel bestaat.  Kan al het vuil worden verwijderd? Hoe groot is de kans dat de ondergrond beschadigd wordt? En hoe ver wilt u gaan? Wilt u dat wij achteraf uw gevel ook impregneren?

Voordat we u de offerte toesturen, zullen we een inschatting maken van de te verwachten resultaten. Deze resultaten samen met de manier van reinigen en de prijsopgave zullen we dan met u bespreken.

Clean Glas & Gevel actief in heel Nederland

Clean Glas & Gevel is gevestigd in Genemuiden in Overijssel, maar actief in heel Nederland. Zwolle, Harderwijk, Enschede, Meppel, Emmen en Putten is ons focus gebied voor zowel gevelreiniging als glasbewassing. Bekijk ons complete diensten aanbod en laat uw bedrijfspand weer stralen!

Soorten reiniging

Wij kunnen op verschillende manieren uw gevel reinigen. Dit hangt af van het soort en de mate van vervuiling en de ondergrond van de gevel. Op basis hiervan bepalen we het type reinigen dat het beste hierbij aansluit. Clean Glas & Gevel gebruikt de meest voorkomende manieren van gevelreiniging; stoomreinigen, zandstralen en chemische reiniging.

De kosten van gevelreiniging

Zoals op deze pagina besproken bepalen de soort ondergrond en de mate van vervuiling en het materiaal van de gevel hoeveel schoonmaakwerk er is. Bovendien speelt de methode van de gevelreiniging ook een grote rol in het bepalen van de prijs. Dit is dan ook de reden waardoor wij geen kant-en-klare m2 prijs geven. In plaats daarvan maken wij voor al onze klanten lieverd een op maat gemaakte gevelreiniging offerte die precies aansluit bij de behoefte en mogelijkheden van uw bedrijfspand in Putten en omstreken. Hiervoor kijken we naar:

  • Het type vervuiling
  • De mate van vervuiling
  • Het materiaal van de gevel
  • De gewenste reinigingsdiepte
  • De techniek die hiervoor het beste is
  • De oppervlakte van de gevel
  • De toegankelijkheid van het pand

Lees hier alles over de kosten van gevelreiniging.

Gevelreiniging Putten

Neem vandaag nog contact op!

Vraag nu nog een offerte aan door ons te bellen of te mailen. Tevens helpen wij u graag verder met de opleveringsschoonmaak van uw nieuwe bedrijfspand, glasbewassing en het reinigen van uw zonnepanelen.

Clean Glas & Gevel -gevelreiniging

Volg ons op Social Media: