Op zoek naar een bedrijf voor gevelreiniging in Lelystad?

Wilt u dat de gevel van uw bedrijfspand, winkel of kantoor in Lelystad weer oogverblindend uitziet? Dat u met een gerust hart (potentiële) klanten, leveranciers en medewerkers kunt ontvangen? Bekijk dan de mogelijkheden van gevelreiniging door Clean Glas & Gevel,  wij ervoor dat uw gevel weer uw visitekaartje is!

Gevelreiniging Lelystad - Clean Glas & Gevel

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het laten reiniging van de gevel van uw bedrijfspand door professionals zoals Clean Glas & Gevels. Dit klinkt echter eenvoudiger dan het is! Voordat uw gevel er weer stralend uitziet, doorlopen wij de volgende stappen.

  1. Het analyseren van de gevel. Als u contact met ons opneemt of een offerte aanvraag dan zullen wij het eerst uw gevel in kaart brengen. Van welke materialen is uw gevel gemaakt? Van welke vervuiling is er sprake en hoe vervuild is de gevel?  Bovendien kunt u kiezen of u uw buitenmuren wel of niet wilt laten impregneren.
  2. Passend advies met prijs. Als wij de analyse hebben gedaan dan kunnen wij een passend advies uitbrengen. In de offerte staat natuurlijk de totaalprijs. Bovendien staat ook in het advies welke gevelreiniging techniek wij gaan gebruiken voor de schoonmaak.
  3. Correcte uitvoer. Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan wij over tot de uitvoer van het project. Wij zorgen er hierbij voor dat u en het milieu zo weinig mogelijk overlast ervaart. Bovendien streven wij naar een zo goed resultaat!
Graffiti laten verwijderen Lelystad

Graffiti laten verwijderen in Lelystad?

Graffiti wordt vaak ongevraagd aangebracht en kan uw bedrijfspand behoorlijk ontsieren. Door de hardnekkige materialen die gebruikt worden en de soms poreuze ondergrond is het lastig om graffiti zelf te verwijderen. Wilt u snel en zichtbaar resultaat? Dan kunnen wij u helpen! Lees hier de mogelijkheden over het laten verwijderen van graffiti of neem direct contact met ons op.

Soorten reiniging

Er zijn verschillende soorten van gevelreiniging. Afhankelijk van het soort en mate van vervuiling en de ondergrond van uw bedrijfspand, zullen wij bepalen welke reiniging het beste bij uw pand past. Wij kunnen de volgende technieken toepassen:

Actief in heel Nederland

Clean Glas & Gevel is gevestigd in Genemuiden en we zijn actief in heel Nederland. Voor zowel gevelreiniging als glasbewassing is ons focusgebied Overijssel, Flevoland en Gelderland. Wij komen graag bij u langs op locatie voor een offerte op maat!

Wat kost het laten reinigen van de gevel?

Omdat er vele verschillende factoren een rol spelen bij gevelreiniging, is het niet mogelijk om een kant-en-klare prijs per m2 voor gevelreiniging te geven. De prijs is namelijk onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • Het soort vervuiling en de mate van vervuiling
  • De ondergrond van de gevel
  • De mogelijke en gewenste reinigingsdiepte
  • De gebruikte methode van reinigen
  • De oppervlakte van het pand
  • De toegankelijkheid van het pand
Lelystad Flevoland gevelreiniging

Als u contact met ons opneemt of een offerte bij ons aanvraagt, dan zullen we deze factoren met u bespreken om u een zo passend mogelijke offerte te geven. Wij komen hiervoor graag bij u langs in Lelystad.

Neem vandaag nog contact op met Clean Glas & Gevel

Vraag nu nog een offerte aan voor gevelreiniging door ons te bellen of te mailen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor alle schoonmaak diensten rondom uw bedrijfspand; glasbewassing, bouwschoonmaak en het reinigen van zonnepanelen.

Clean Glas & Gevel

Volg ons op Social Media: