Zoekt u een bedrijf voor gevelreiniging in Harderwijk?

U wilt toch ook dat de gevel van uw bedrijfspand, winkel of kantoor in Harderwijk er weer oogverblindend uitziet? Dat u met trots (potentiële) klanten, leveranciers en medewerkers kunt ontvangen? Wij van Clean Glas & Gevel, helpen u hier graag verder mee en zorgen ervoor dat de gevel van uw bedrijfspand weer uw visitekaartje is!

Gevelreiniging Harderwijk

Gevelreiniging - wat is dat?

Met gevelreiniging laat u de gevel van uw bedrijfspand reinigen door gevelreinigingsbedrijf zoals Clean Glas & Gevels. Dit is een vak apart en kunt u dan ook het beste laten uitvoeren door specialisten. De volgende aspecten komen hierbij aan bod:

 1. Gevelanalyse. Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, maken wij eerst een korte analyse van uw analyse. Van welke materialen is de buitenmuur gemaakt? Welk type vervuiling is er en hoe sterk is deze vervuiling?
 2. Offerte op maat. Na de analyse kunnen wij een passend offerte uitbrengen. Hierin staat welke gevelreiniging techniek wij gaan toepassen en wat de kosten van de gevelreiniging zullen zijn.
 3. Correcte uitvoer. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan wij van start met de uitvoer van het project. Wij zorgen er hierbij voor dat u en het milieu zo weinig mogelijk overlast ervaart en voor het best haalbare resultaat. Uw pand in Harderwijk staat er weer stralend bij!
Harderwijk graffiti laten verwijderen

Graffiti van uw bedrijfspand laten verwijderen?

Graffiti wordt ongevraagd aangebracht en kan uw bedrijfspand of winkel in Harderwijk behoorlijk ontsieren. Door de hardnekkige verf die gebruikt wordt en de soms poreuze ondergrond is het lastig om graffiti zelf te verwijderen. Niet alleen kost het veel tijd ook het gewenste resultaat wordt niet altijd behaald. Daarom kunt u er ook voor kiezen om het laten verwijderen van graffiti uit te besteden aan professionals. Hiervoor neemt u contact op met Clean Glas & Gevel en wij geven u graag vrijblijvend een passende offerte zodat uw buitenmuur er weer kraakhelder bij staat!

Gevelreiniging technieken

Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden voor gevelreiniging. Afhankelijk van het type en de sterkte van de vervuiling en de ondergrond van uw bedrijfspand, zullen wij bepalen welk type reiniging het beste bij uw pand past. Wij bieden de volgende technieken aan:

Clean Glas & Gevel actief in heel Nederland

Clean Glas & Gevel is gevestigd in Genemuiden in Overijssel, maar actief in heel Nederland. Ons focusgebied is: Zwolle, Lelystad, Enschede, Meppel, Emmen en Putten. En natuurlijk Harderwijk.

Wat kost het laten reinigen van de gevel?

Het schoonmaken van uw gevel is van vele factoren afhankelijk, hierdoor kunnen wij geen kant en klare m2 prijs aan u doorgeven. Om u een passende offerte te kunnen geven, hebben wij inzicht nodig in de volgende factoren:

 • Het soort vervuiling vervuiling
 • De mate van vervuiling
 • Het materiaal van uw gevel
 • De mogelijke en gewenste reinigingsdiepte
 • De gebruikte techniek van reinigen
 • De oppervlakte van het pand in m2
 • De toegankelijkheid van het pand
 • Het wel of niet laten impregneren van de gevel
Harderwijk gevelreiniging

Als u contact met ons opneemt, dan zullen we deze factoren met u bespreken om u een zo passende prijs te kunnen geven.

Neem vandaag nog contact op met Clean Glas & Gevel

Vraag direct een offerte aan voor gevelreiniging door ons te bellen of te mailen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor alle schoonmaakdiensten rondom uw bedrijfspand; glasbewassing, het reinigen van zonnepanelen en voor de bouwschoonmaak van uw nieuwbouwproject.

Clean Glas & Gevel – gevelreiniging

Volg ons op Social Media: