Gevelreiniging in Enschede nodig?

De buitenmuren van uw bedrijfspand, kantoor of winkel zullen met de jaren aangetast worden door vuil, regenwater en uitlaatgassen. Maar ook graffiti en oude verfresten kunnen het aangezicht verstoren. Om uw gevel in Enschede er weer netjes uit te laten zien, is het raadzaam om een van onze specialisten in te schakelen. Wij weten als geen ander op welke manier wij uw gevel moeten behandelen zodat deze weer het stralende visitekaartje van uw bedrijf wordt!

Gevelreiniging Enschede

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het laten reiniging van de gevel van uw bedrijfspand door professionals zoals Clean Glas & Gevels. Dit klinkt echter eenvoudiger dan het is! Voordat uw gevel er weer stralend uitziet, doorlopen wij de volgende stappen.

  1. We analyseren de gevel. Als u contact met ons opneemt of direct een offerte aanvraagt dan zullen wij eerst de gevel bekijken. Van welke materialen is de gevel gemaakt? Van welke vervuiling is er sprake en in welke mate?
  2. We geven passend advies met kosten. Na de analyse kunnen wij een passend advies uitbrengen. Hierin geven wij advies over de beste methode om te gebruiken en welke kosten hieraan verbonden zijn.
  3. We zorgen voor de correcte uitvoer. Na akkoord op met de offerte, gaan wij over tot de uitvoer van het project. Wij zorgen ervoor dat zowel u en als het milieu zo weinig mogelijk overlast ervaart en met behoudt van de beste resultaten!
Graffiti laten verwijderen in Enschede

Graffiti laten verwijderen in Enschede

Graffiti wordt vaak ongevraagd aangebracht en kan uw bedrijfspand behoorlijk ontsieren. Door de hardnekkige materialen die gebruikt worden en de soms poreuze ondergrond is het lastig om graffiti zelf te verwijderen. Wilt u snel en zichtbaar resultaat? Dan kunnen wij u helpen! Lees hier de mogelijkheden over het laten verwijderen van graffiti of neem direct contact met ons op.

Soorten reiniging

Op basis van de materialen waarvan de gevel gemaakt is, het soort vervuiling en de mate van de vervuiling, zullen wij een inschatting maken van de beste techniek om de gevel schoon te maken. Stoomcleanen is hierbij de meest eenvoudige methode. Bovendien is dit ook de goedkoopste en minst milieubelastende methode. Mocht dit dit niet voldoende zijn, dan kunnen wij overgaan tot chemische reiniging waarbij we speciale reinigingsproducten toevoegen aan de stoom. De methode om ook het hardnekkigste vuil te kunnen verwijderen is het zandstralen van uw gevel. Zo heeft Clean Glas & Gevel ook voor uw bedrijfspand in Enschede de juiste oplossing!

Clean Glas & Gevel in heel Nederland

Clean Glas & Gevel is gevestigd in Genemuiden in Overijssel en is actief in heel Nederland. Ons focusgebied is: Zwolle, Lelystad, Enschede, Meppel, Harderwijk en Putten.

Wat kost het laten reinigen van de gevel?

Omdat er vele verschillende factoren een rol spelen bij gevelreiniging, is het niet mogelijk om een kant-en-klare prijs per m2 voor gevelreiniging te geven. De prijs is namelijk onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • Het type vervuiling en de mate van vervuiling
  • Het materiaal van de buitenmuur
  • De mogelijke en gewenste reinigingsdiepte
  • De reinigingstechniek
  • De oppervlakte van de gevel
  • De toegankelijkheid van de gevel
  • Het wel of niet laten impregneren van de gevel
Enschede gevelreiniging kosten

Als u contact met ons opneemt of een offerte bij ons aanvraagt, dan zullen we deze factoren met u bespreken om u een zo passend mogelijke offerte te geven.

Kies ook voor glasbewassing!

De uitstraling van uw bedrijfspand kunt u compleet maken door ook te kiezen voor Glasbewassing van Clean Glas & Gevel. Wij komen hiervoor graag naar uw pand in Enschede en zorgen ervoor dat uw ramen weer mooi streeploos schoon worden. Wij kunnen dit eenmalig voor u verzorgen of wij komen hiervoor periodiek bij u langs. Op die manier straalt niet alleen de gevel, maar uw hele bedrijfspand!

Neem vandaag nog contact met ons op

En verzeker u van een gevelreinigingsspecialist in Enschede. Wij staan trouwens ook voor u klaar als u op zoek bent naar glasbewassing voor binnen en buiten, een bouw- of opleveringsschoonmaak of het reinigen van zonnepanelen.

Clean Glas & Gevel – gevelreiniging

Volg ons op Social Media: