Bouwschoonmaak na nieuwbouw of renovatie

Als de bouw van een nieuwbouw of renovatie project ten einde is, worden de panden meestal bezemschoon opgeleverd. De grootste puin is eruit, maar hierdoor zijn de panden nog niet geschikt voor bewoning of om zakelijk in te trekken. Daarom is een bouwschoonmaak of opleveringsschoonmaak nodig. Hierbij worden de ramen, muren, vloeren, sanitaire ruimten, keuken en trappenhuizen en/of liften grondig schoongemaakt. Zo schoon dat het pand daarna direct geschikt is om te betrekken. Dit geldt trouwens niet alleen voor nieuwe of gerenoveerde gebouwen. Als u gaat verhuizen dan kan een goede opleveringsschoonmaak van ons team ook een heerlijk fris begin in uw nieuwe bedrijfspand betekenen. Schakel daarom de professionals van Clean Glas & Gevel in.

Welke onderdelen nemen wij onder handen?

Om er zeker van te zijn dat uw pand ook echt schoon wordt en wij geen belangrijke punten overslaan, maken wij tijdens de opleverschoonmaak de volgende onderdelen schoon:

  • De vloer en plinten
  • Ramen en kozijnen
  • Wanden
  • Sanitaire ruimtes
  • Keukens
  • Trappenhuizen en/of liften
Bouwschoonmaak

Zorg ook voor stralende ramen

Bij de bouwoplevering wordt uw pand tot in de puntjes verzorgd. Wilt u daarna langer plezier hebben van een stralend bedrijfspand? Dan kunnen wij ook de glasbewassing voor u verzorgen! Wij komen dan periodiek bij u langs om uw ramen en kozijnen schoon te maken. Dit is niet alleen prettig voor uw medewerkers, maar zorgt er ook voor dat uw pand uw visitekaartje is voor (potentiële) klanten en leveranciers. Kies daarom voor periodiek onderhoud!

Bouwschoonmaak in Midden Nederland

Wij zijn gevestigd in Genemuiden in Overijssel en actief in heel Nederland.
We zijn vooral actief in de regio Zwolle, Lelystad, Enschede, Putten en Meppel.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk onze diensten en vraag nu vrijblijvend een offerte aan door ons te bellen of te mailen.

Clean Glas & Gevel

Volg ons op Social Media: