Bouwschoonmaak na nieuwbouw of renovatie

Als de bouw van een nieuwbouw of renovatie project ten einde is, worden de panden meestal bezemschoon opgeleverd. De grootste puin is eruit, maar hierdoor zijn de panden nog niet geschikt voor bewoning of om zakelijk in te trekken. Daarom is een bouwschoonmaak of opleveringsschoonmaak nodig. Hierbij worden de ramen, muren, vloeren, sanitaire ruimten, keuken en trappenhuizen en/of liften grondig schoongemaakt. Zo schoon dat het pand daarna direct geschikt is om te betrekken. Dit geldt trouwens niet alleen voor nieuwe of gerenoveerde gebouwen. Als u gaat verhuizen dan kan een goede opleveringsschoonmaak van ons team ook een heerlijk fris begin in uw nieuwe bedrijfspand betekenen. Schakel daarom de professionals van Clean Glas & Gevel in.

Welke onderdelen nemen wij onder handen?

Om er zeker van te zijn dat uw pand ook echt schoon wordt en wij geen belangrijke punten overslaan, maken wij tijdens de opleverschoonmaak de volgende onderdelen schoon:

  • De vloer en plinten
  • Ramen en kozijnen
  • Wanden
  • Sanitaire ruimtes
  • Keukens
  • Trappenhuizen en/of liften
Bouwschoonmaak

Met de opleveringsschoonmaak gaan wij nog een stapje verder en zetten wij echt de puntjes op de i. Zo komt ons ervaren team voor glasbewassing langs om de ruiten en kozijnen van zowel de binnenkant als de buitenkant schoon te laten maken.

Bouwschoonmaak in Midden Nederland

Wij zijn gevestigd in Genemuiden in Overijssel en actief in heel Nederland. We zijn vooral actief in de regio Zwolle, Lelystad, Enschede, Putten en Meppel.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk onze diensten en vraag nu vrijblijvend een offerte aan door ons te bellen of te mailen.

C L E A N

Volg Clean Glas en Gevel op Social Media: